روش حذف دايمي حساب کاربري فيس بوک

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



مشاوره و پاسخگويي به مشکلات کامپيوتر و حسابداري، تماس از تلفن ثابت با شماره 9092305943 (تهران) و 02170705086

مشاوره حقوقي  9099071865  

http://www.hamgampc.ir

https://t.me/hamgamrayan

https://t.me/hamgamrayane


شايد شما مدت زمان زيادي را براي اين صرف مي کنيد که از فعاليت هاي دوستانتان با خبر شويد. شايد ديگر مايل نيستيد که اطلاعات خصوصي خود را در اختيار يک سايت اينترنتي بگذاريد و يا شايد به اين نتيجه رسيده ايد که Myspace خيلي هم بد نبوده است. هر دليلي که داشته باشيد، فرقي ندارد. شما مي توانيد حساب کاربري فيس بوک خود را غير فعال کنيد. در اينجا مي توانيد راه اين کار را ياد بگيريد.

مرحله 1. شما بايد يک حساب کاربري داشته باشد .

مرحله 2. بالاي صفحه فيس بوک خود، در گوشه راست يک فلش کوچک مي بينيد که نوک آن به سمت پايين نشان مي دهد. روي آن فلش کليک کنيد.

مرحله 3. در فهرستي که باز مي شود Settingsرا کليک کنيد.

مرحله 4. در سمت چپ به بخش Security برويد- دومين گزينه پس از General.


در قسمت پايين، خط Deactivate Your Account را مي بينيد. هنگامي که در سمت راست edit link  را کليک کنيد، توصيه نامه اي با اطلاعاتي در خصوص غير فعال کردن حساب کاربري براي شما باز مي شود.

Deactivate your account را در خط پايين صفحه کليک کنيد.

حتي براي يک لحظه هم نبايد فکر کنيد که فيس بوک به راحتي به شما اجازه مي دهد که ترکش کنيد.

مرحله 5. شما به صفحه اي هدايت مي شود که در آن براي آخرين بار به شما التماس مي شود که در مورد تصميم خود تجديد نظر کنيد:

آيا مطمئن هستيد که مي خواهيد حساب کاربري خود را غير فعال کنيد؟

غير فعال کردن حساب کاربري، پروفايل شما را هم غير فعال مي کند و نام، عکس و تمام اطلاعاتي را که در فيس بوک به اشتراک گذاشته ايد را پاک مي کند. برخي از اطلاعات ممکن است براي ديگران قابل مشاهده باشد، مانند نام شما در فهرست اسامي دوستان يا پيام هايي که ارسال کرده ايد.

سپس به شما ليست اسامي دوستانتان نشان داده مي شود که ديگر نمي توانيد با آنها صحبت کنيد. فيس بوک اصرار دارد که آنها دلتنگ شما مي شوند اگر شما برويد.

سپس به شما فهرستي نشان داده مي شود تا دليل ترک خود را اعلام کنيد.


نکته : اگر ادمينيستريتور يک صفحه در فيس بوک هستيد، پس از غير فعال سازي حساب کاربري، دسترسي به آن سايت را از دست مي دهيد و خود آن صفحه هم از کار خواهد افتاد، اگر شما تنها ادمين آن باشد.

يک ابزار مفيد که جديدا به پروسه اصلي اضافه شده است، ويژگي فعال سازي مجدد خودکار است، يعني اگر شما فقط به يک زمان استراحت نياز داريد، يا اگر مي خواهيد براي يک روز وانمود کنيد که داراي حساب کاربري فيس بوک نمي باشيد، مي توانيد آنرا يک روز بعد يا هر زمان ديگري که مي خواهيد، با انتخاب وتنظيم زمان مد نظرتان به طور خودکار فعال کنيد.

مرحله 6. دکمه Deactivate را فشار دهيد

کار تمام شد و شما مي توانيد به زندگي جديدتان سلام بگوييد.

حالا اگر واقعا از آزادي ديجيتالي که به دست آورده ايد لذت مي بريد، مي توانيد در دو مرحله حساب کاربري خود را دائما خاموش کنيد.

مرحله 7. يک کپي از تمام اطلاعات خود دانلود کنيد، فقط براي روز مبادا، اگر حس نوستالژيک به شما دست داد و خواستيد عکس هاي قديمي خودتان را دوباره ببينيد. شما مي توانيد اين کار را از طريق بخش تنظيمات منو صفحه اصلي خود انجام دهيد

در پايين صفحه گزينه Download a copy of your Facebook data را انتخاب کنيد

مرحله 8. آيا آماده ايد؟

به لينک پايين برويد و دکمه آبي رنگ، “Delete my account”، را فشار دهيد

https://www.facebook.com/help/delete_account

اگر دکمه delete را فشار دهيد، کار به پايان رسيده است.

تبريک، از آزادي خود لذت ببريد.


ãäÈÚ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل